Magyar English Deutsch Pусский


A magyar vadászat képviselete Dániában

MEGJELENÉS DÁTUMA

2012. 04. 25.

ROVAT

Külvilág

szerző

Gyulaj Zrt.

Vadászlap

Dániában, Odensee-ben a kétévenként megrendezett Hunting & Outdoor országos vadászati kiállításon idén a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. képviseltette magát.

Az április 12-e és 15-e között megtartott rendezvényen a tamási székhelyű cég képviseletének célja az újabb vadászturisztikai piac felkutatása és feltérképezése, a Tolna megyei állami vadászterületek és pihenési lehetőségek, a természeti szépségek megismertetése és a potenciális dán partnerek bevonása volt. A Gyulaj Zrt. kiállítási jelenlétének tapasztalata rendkívül pozitív, messze meghaladta az előzetes elvárásokat, várakozásokat. Dániában az 5 és fél millió lakosra 170 ezer vadász jut, ami igen kimagasló adat. Az országban a kis és közepes méretű családi mezőgazdasági rendszer modelljét alkalmazzák, ott a nálunk működő klasszikus, vadásztársasági forma ismeretlen. Ennek következményeként az ország nagyvadállománya igen gyér, gyenge minőségű, így kiemelkedő vadászati eredmény, szép és maradandó élmény érdekében feltétlenül külföldre kell utazniuk a dán vadászoknak. Sokan érdeklődtek a magyarországi gím- és dámszarvas (a magyar vadásznyelvben szarvas és dám – a szerk.) vadászati lehetőségek iránt, de szintúgy sokakat érdekeltek az őzvadászati lehetőségek is. Végeredményben tehát sikerült egy kevésbé bejáratott piacon hazánk vadászati lehetőségeit bevezető módon megismertetni az ottani közönséggel, aminek alapján bizakodva várható a kapcsolatok további fejlődése.

Hunting & Outdoor 2012, Dánia, Odensee, Gyulaj Zrt., Tolna megye, kiállítás, vadászati kiállítás, vadászturizmusSzóljon hozzá!  (A személyeskedő sértegetéseket és trágárságokat töröljük, a helyesírási hibákat javítjuk!)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!Bornemisza Péter - Varázslatos vadászatok
Damaszkin Arzén - A maszáj fennsíkon
Rob Hume - Madárlesen
Balogh István, Somody Zsuzsa, Szegedi László -
Fekete István - 21 nap - Csend
Kiss József - Pásztorételek bográcsban - nyárson- kemencében
Schmidt Egon, Budai Tibor - A magyarság madarai - turul - gólya - pacsirta - fecske
Prof. dr. Faragó Sándor-Fáczányi Ödön - Régi dicsőségünk
Dr. Ignacz Magdolna - Szarvasbőgés vaddisznóhajtás - Gemenci vadászatok DVD
Mess Béla - Vadász tanmesék
Támogatott böngészők: Chrome (itt letölthető), Mozilla Firefox (itt letölthető)