Magyar English Deutsch Pусский


A magyar vadászat képviselete Dániában

MEGJELENÉS DÁTUMA

2012. 04. 25.

ROVAT

Külvilág

szerző

Gyulaj Zrt.

Vadászlap

Dániában, Odensee-ben a kétévenként megrendezett Hunting & Outdoor országos vadászati kiállításon idén a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. képviseltette magát.

Az április 12-e és 15-e között megtartott rendezvényen a tamási székhelyű cég képviseletének célja az újabb vadászturisztikai piac felkutatása és feltérképezése, a Tolna megyei állami vadászterületek és pihenési lehetőségek, a természeti szépségek megismertetése és a potenciális dán partnerek bevonása volt. A Gyulaj Zrt. kiállítási jelenlétének tapasztalata rendkívül pozitív, messze meghaladta az előzetes elvárásokat, várakozásokat. Dániában az 5 és fél millió lakosra 170 ezer vadász jut, ami igen kimagasló adat. Az országban a kis és közepes méretű családi mezőgazdasági rendszer modelljét alkalmazzák, ott a nálunk működő klasszikus, vadásztársasági forma ismeretlen. Ennek következményeként az ország nagyvadállománya igen gyér, gyenge minőségű, így kiemelkedő vadászati eredmény, szép és maradandó élmény érdekében feltétlenül külföldre kell utazniuk a dán vadászoknak. Sokan érdeklődtek a magyarországi gím- és dámszarvas (a magyar vadásznyelvben szarvas és dám – a szerk.) vadászati lehetőségek iránt, de szintúgy sokakat érdekeltek az őzvadászati lehetőségek is. Végeredményben tehát sikerült egy kevésbé bejáratott piacon hazánk vadászati lehetőségeit bevezető módon megismertetni az ottani közönséggel, aminek alapján bizakodva várható a kapcsolatok további fejlődése.

Hunting & Outdoor 2012, Dánia, Odensee, Gyulaj Zrt., Tolna megye, kiállítás, vadászati kiállítás, vadászturizmusSzóljon hozzá!  (A személyeskedő sértegetéseket és trágárságokat töröljük, a helyesírási hibákat javítjuk!)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!Fekete István - Örökség
Fekete István - Őszi vásár
Sánta Gábor - A természetbúvár Fekete István
Egon Binder - Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal
Bozóki László - Európai trófeakatalógus
Klaus Richarz-Alfed Limbrunner - Milyen állatnyom ez?
Achim Samwald - Aszalás, szárítás - Gyümölcsök, zöldségek, fűszerek
Blaumann Ödön - Dámbikák bírálata DVD
Rob Hume - Madárlesen
Fekete István - Első uhuzásom
Támogatott böngészők: Chrome (itt letölthető), Mozilla Firefox (itt letölthető)